De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Play-cadeaubonnen nu beschikbaar in België

Redactie
17 december 2014, 9:03
1 min leestijd
Google Play-cadeaubonnen nu beschikbaar in België

Google Play-cadeaubonnen  zijn voortaan beschikbaar in de Belgische winkels Fnac, Carrefour en Express. In Nederland zijn de zogeheten gift cards nog niet te koop.

Lees verder na de advertentie.

Naast België rolt Google de cadeaubonnen ook uit in Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen en Zweden. Het is onduidelijk waarom Nederland niet bij dit rijtje behoort. Echter was België ook enkele maanden eerder met specifiek Google Play-diensten, zoals toegang tot de All Acces-dienst van Google Play Muziek.

Google Play cadeaubonnen in België

De Google Play cadeaubonnen in België zijn beschikbaar in drie bekende winkels. Deze winkels verkopen de cadeaubonnen in de sectie waar ze bijvoorbeeld ook gift cards voor onder andere iTunes aanbieden. Het is mogelijk om een gift card met 15, 25 of 50 euro tegoed te kopen.

“U kunt het tegoed inwisselen via internet of op Android-apparaten en u heeft hiervoor geen creditcard nodig”, aldus Google. Dat is de belangrijkste functie van een cadeaubon: dat de gebruiker krediet ontvangt zonder dat je een creditcard nodig hebt. Ook is het leuk om zo’n gift card aan iemand cadeau te doen.

cadeaubonnen

Op de cadeaubon staat een code die gebruikers in de Google Play-app kunnen inwisselen voor het tegoed. Vervolgens wordt het tegoed aan hun gebruikersaccount toegevoegd. Het Google Play-tegoed geldt voor alle Google Play-secties, en het maakt niet uit waar de cadeaubon is aangeschaft om ‘m daarna te verzilveren. Je kunt er zowel apps, films, muziek of boeken mee kopen.

Laatste nieuws over Google Play

Bron: Google Play
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu