Google Play laat geen betaalde apps van andere bronnen meer zien

Redactie
12 april 2012, 15:15
1 min leestijd
Google Play laat geen betaalde apps van andere bronnen meer zien

Googe Play laat geen betaalde apps van andere bronnen meer zienAls je meerdere Android-appwinkels gebruikt, zoals GetJar en de Amazon App Store, dan zal je wellicht zijn opgevallen dat Android-apps die je elders hebt gekocht ook te vinden zijn onder Mijn Apps in Google Play. Het vervelende hiervan is dat als je je Google Play-apps gaat updaten je continue foutmeldingen krijgt omdat je apps niet via de voormalige Android Market hebt aangeschaft. Deze bug is nu opgelost, apps die elders zijn gekocht worden nu niet meer weergegeven in Google Play.

Vanaf Google Play versie 3.5 of hoger komt de melding niet meer voor. Gebruikers die veel apps sideloaden zullen hier heel blij mee zijn. Normaal kreeg je altijd een foutmelding dat het niet mogelijk was om een update binnen te halen en moest je deze handmatig wegklikken. Dat probleem is nu dan eindelijk door Google opgelost.

Om te kijken wat voor versie van Google Play je op je telefoon of tablet hebt staan, moet je de Google Play app openen en druk je op Menu => Instellingen => Buildversie.

Categorie: Google Play
Spotlight: Google Play
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's