Tip: probeer Google Play Music tijdelijk vier maanden gratis
Wouter Nijsen

Er loopt op dit moment een interessante aanbieding bij Google Play Music. De muziekdienst is nu vier maanden gratis uit te proberen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Zo kun je Google Play Music proberen

Google probeert Play Music de komende weken extra aan de man te brengen, want de zoekgigant laat gebruikers de muziekdienst vier maanden gratis proberen. Normaliter geldt een proefperiode van drie maanden, waarna je maandelijks 9,99 euro betaalt om te blijven luisteren. De komende weken kun je dus een tientje besparen, al is onduidelijk tot wanneer de aanbieding geldt.

google play music aanbieding

De aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees en is op deze pagina te vinden. Klik hier op ‘Abonneren’ en kies vervolgens voor een betaalmethode om na vier maanden de muziekdienst te betalen. Goed om te weten is dat de link alleen op een pc of Mac de juiste aanbieding toont. Op mobiel wordt de reguliere proefperiode van 90 dagen getoond.

Meer over Google Play Music

Met Google Play Music krijg je toegang tot 35 miljoen nummers en kun je maximaal 50.000 eigen nummers in de app uploaden. Net als bij Spotify zitten er nogal wat verschillen tussen de gratis en betaalde versie van de muziekdienst. De betaalde variant van Play Music laat je bijvoorbeeld advertentievrij luisteren, muziek downloaden voor offline gebruik en onbeperkt nummers overslaan.

Eerder dit jaar publiceerde Google zijn eerste podcast (City Soundtracks) op Play Music. Helaas is die afwezig in de Nederlandse en Belgische versie van de muziekdienst, al kun je de podcast via andere podcast-apps voor Android luisteren.

Download Google Play Music in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.