De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Google Play introduceert (eindelijk) Paypal-betalingen

Redactie
15 mei 2014, 20:11
1 min leestijd
Google Play introduceert (eindelijk) Paypal-betalingen
Google Play PayPal

Google heeft donderdag bekendgemaakt dat Google Play voortaan PayPal-betalingen gaat accepteren van Nederlanders en Belgen. PayPal komt beschikbaar via Google Wallet, de online betaaldienst van de internetgigant, en kan ook via Google Wallet worden toegevoegd. De volgende keer bij een aankoop zal Google Wallet vragen welke vorm van betalen je wilt gebruiken, waarna je PayPal kunt aanklikken. Voorheen was het alleen mogelijk om met een creditcard te betalen of de betaling in sommige gevallen via de factuur van je telecomprovider te regelen.

Lees verder na de advertentie.

Google Play PayPal

paypal-googleplay.jpg

Nederland en België maken deel uit van een groep van twaalf landen waar de betalingsmogelijkheid wordt uitgerold. En dat is tof, want Nederlanders en Belgen wachten al enorm lang op een alternatieve betalingsmanier. Velen hebben niet de beschikking over een creditcard, maar wél over PayPal. Door de betalingsdienst is het mogelijk om via je bankrekening apps, films, muziek en boeken via Google Play aan te schaffen.

Bij PayPal wordt het bedrag binnen enkele dagen van je bankrekening afgeschreven. Het aanmaken van een PayPal-profiel is daarbij ook weinig werkt, en ondergetekende gebruikt de dienst al jaren met plezier en zonder problemen.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu