Google Play introduceert (eindelijk) Paypal-betalingen

Google Play PayPalGoogle heeft donderdag bekendgemaakt dat Google Play voortaan PayPal-betalingen gaat accepteren van Nederlanders en Belgen. PayPal komt beschikbaar via Google Wallet, de online betaaldienst van de internetgigant, en kan ook via Google Wallet worden toegevoegd. De volgende keer bij een aankoop zal Google Wallet vragen welke vorm van betalen je wilt gebruiken, waarna je PayPal kunt aanklikken. Voorheen was het alleen mogelijk om met een creditcard te betalen of de betaling in sommige gevallen via de factuur van je telecomprovider te regelen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google Play PayPal

paypal-googleplay.jpgNederland en België maken deel uit van een groep van twaalf landen waar de betalingsmogelijkheid wordt uitgerold. En dat is tof, want Nederlanders en Belgen wachten al enorm lang op een alternatieve betalingsmanier. Velen hebben niet de beschikking over een creditcard, maar wél over PayPal. Door de betalingsdienst is het mogelijk om via je bankrekening apps, films, muziek en boeken via Google Play aan te schaffen.

Bij PayPal wordt het bedrag binnen enkele dagen van je bankrekening afgeschreven. Het aanmaken van een PayPal-profiel is daarbij ook weinig werkt, en ondergetekende gebruikt de dienst al jaren met plezier en zonder problemen.

Lees ook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.