De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google+ laat gebruikers posts samenvoegen onder collecties

Redactie
5 mei 2015, 12:43
1 min leestijd
Google+ laat gebruikers posts samenvoegen onder collecties

Google+, het sociale netwerk van Google, heeft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee gebruikers berichten over hetzelfde onderwerp in één collectie kunnen samenvoegen, wat de overzichtelijkheid van het profiel bevordert.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe functie, die Google+ Collections wordt genoemd, is per direct beschikbaar via de app en website van Google+. Het is mogelijk om nieuwe of bestaande posts aan een zelfgemaakte collectie toe te voegen, waarbij je de mogelijkheid hebt om de collectie naar eigen wens vorm te geven – door bijvoorbeeld een kleurtje of een headerfoto.

Dit kun je met de  Google+ collecties

Google+ collecties

Door verschillende Google+ collecties te maken, kun je berichten over bijvoorbeeld Android, familie of werk sorteren. Alle collecties kunnen publiekelijk worden gedeeld, of alleen privé beschikbaar zijn. Een collectie wordt met een tab bij je profiel getoond, waarbij bezoekers in één keer jouw favoriete onderwerpen kunnen zien.

Bij het aanmaken van een collectie kun je een naam geven, de zichtbaarheid instellen en de kleur aanpassen door eroverheen te swipen. Ook is het mogelijk om een headerfoto te selecteren, waarmee je collectie wat persoonlijker maakt.

De webversie van Google+ collecties is hier te bezoeken.

Laatste nieuws over Google+

Bron: Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu