Google Reader voor Android krijgt nieuwe widgets

Redactie
17 februari 2011, 13:10
1 min leestijd

Google Reader voor Android is geüpdatet. De nieuwste versie van de applicatie bevat nieuwe widgets. De eerste widget laat een map zien met het aantal ongelezen items. Zo weet je precies hoeveel nieuwsberichten je nog moet lezen. De tweede wdiget is een soort nieuwsticker met de laatste updates. Je kunt meerdere nieuwstickers op het beginscherm van je telefoon zetten. Ook is het mogelijk om meerdere filters in te stellen, zoals alleen Android-nieuws of alleen algemeen nieuws. Dit doe je door mappen aan te maken in Google Reader met daarin aangepaste rss-feeds.

De nieuwe versie van Google Reader ondersteunt Russische vertalingen en komt met een nieuwe functie: alle vorige items markeren als gelezen. Handig, want zo kun je met één klik alle gelezen items als gelezen markeren, zonder dat je terug in het verleden hoeft te zoeken naar ongelezen berichten.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel Google Reader voor Android werkt op telefoons met Android 1.6 of hoger zijn de widgets alleen te plaatsen op telefoons met Android 2.2 of hoger.

De applicatie is gratis te downloaden. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Via: CNET

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu