De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Google helpt Samsung bij verbetering TouchWiz’

Redactie
25 november 2015, 13:11
1 min leestijd
‘Google helpt Samsung bij verbetering TouchWiz’

Samsung is al enige tijd bezig om zijn Android-skin TouchWiz gebruiksvriendelijker en minder zwaar  te maken. Volgens geruchten gaat Google Samsung hierbij helpen.

Lees verder na de advertentie.

Gaat Google Samsung helpen met TouchWiz?

Volgens Samsung Viet wil Google Samsung helpen bij het optimaliseren van TouchWiz. Samsung-gebruikers ervaren onder meer  problemen met het werkgeheugen dat snel volloopt door de zware skin, met haperingen en vastlopers tot  gevolg. Google zou voornemens zijn om alle skins, dus ook die van Samsung, optimaal te laten werken met  Android.

google samsung touchwiz

Naar verluidt heeft Google enkele jaren geleden al eens ingegrepen hebben  toen Samsung de Galaxy Tab Pro lanceerde met het eigen Magazine UX. Die skin verdween al snel, omdat Google niet te spreken was over de veranderingen die Magazine UX met zich meebracht.

Door zich te bemoeien met de ontwikkeling van TouchWiz gaat Google mogelijk  een stap verder, door in te springen  bij de ontwikkelproblemen die Samsung ervaart.  TouchWiz is één van de meest gebruikte  skins  voor Android, waardoor er voor Google waarschijnlijk veel aan is gelegen om deze zo soepel mogelijk te laten lopen. Vier op de tien Nederlanders heeft  een Samsung-smartphone.

Wat vind jij: is het goede ontwikkeling dat Google zich gaat bemoeien met TouchWiz?

Bron: Samsungviet
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu