Google start onderzoek naar gebruikerswensen bij netbooks

netbook androidGoogle gaat onderzoek doen naar netbooks. Op de website Craigslist (vergelijkbaar met Marktplaats) plaatste Google een oproep voor gebruikers die willen deelnemen aan een studie over gebruiksvriendelijkheid van netbooks. Het onderzoek vindt volgende week plaats en de deelnemers moeten een geheimhoudingsverklaring (NDA) ondertekenen. Als beloning krijgen ze $75 in kadobonnen van American Express. Dat is snel verdiend, want het onderzoek duurt maar een uur. Het onderzoek is niet direct gekoppeld aan Android. CEO Eric Schmidt laat ook in het midden hoe het ervoor staat met Android op netbooks.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Maar hij gelooft wel in de apparaten zelf. “The Netbook phenomenon looks very real”, zei hij eerder en maakte duidelijk dat Google gaat zorgen dat de vele webdiensten ook op netbooks werken. Mogelijk gaat Google ook bezig met netbook-vriendelijke applicaties voor apparaten met een kleiner scerhm. Google heeft vanaf het begin steeds gezegd dat Android geen mobiele besturingssysteem is, dat specifiek voor mobiele telefoons is gemaakt.

Meer info: uitnodiging en advertentie
Via: Crave

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.