De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Struin nu door de Efteling, Madame Tussauds en meer met Google Street View

Erwin Vogelaar
27 november 2017, 20:22
2 min leestijd
Struin nu door de Efteling, Madame Tussauds en meer met Google Street View

Google voegt een stapeltje bekende bezienswaardigheden zoals de Efteling toe aan Google Street View. Nu hoef je de deur niet meer uit om Nederland te ontdekken.

Lees verder na de advertentie.

Bezoek via Google Street View de Efteling en meer

Je hoeft tegenwoordig de deur niet meer uit om Nederland te ontdekken, want Google heeft een serie bekende Nederlandse bezienswaardigheden toegevoegd aan Street View. Hierdoor kun je met je smartphone, via een beeldscherm en zelfs met een vr-bril op je hoofd in je eigen tempo rondkijken.

Het gaat om acht verschillende attracties die met een 360-graden-camera zijn gefilmd. Google heeft voor de Efteling gekozen, maar ook voor verschillende musea zoals het Scheepvaartmuseum en het dakterras van NEMO Science Museum. Ook de natuur in onze hoofdstad wordt meegenomen met het Amsterdamse Bos en het Vondelpark.

street view de efteling

Dit is de volledige lijst met bezienswaardigheden met linkjes naar de plek in Google Street View. Klik erop en je kunt direct rondkijken en rondlopen.

Het is natuurlijk geinig om deze locaties vrij vanuit je luie stoel te bekijken. Toch is het ook belangrijk. Deze plekken zijn namelijk voor veel mensen om verschillende redenen ontoegankelijk. Via Street View is het plots voor veel meer mensen mogelijk om een kijkje te nemen op plekken waar zoveel mensen over zeggen dat je er een keer geweest moet zijn. Helaas heb je niet bij elke locatie de volledig vrijheid om echt overal rond te kijken.

Neem ook eens een kijkje in natuurgebieden

Naast bovenstaande bezienswaardigheden, heeft Nederland ook hele mooie natuur om in rond te struinen. In 2015 en 2016 voegde Google een serie van negentien Nederlandse natuurgebieden toe aan Street View waar je ook op je dooie gemakje kunt rondlopen.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu