Google Street View nu ook in Nederland

google street viewDe meesten van ons hebben wel eens virtueel in Amerika, Spanje of Japan rondgelopen met Google Street View. Je bekijkt niet alles van bovenaf, zoals met het gewone Google Maps, maar ziet de wereld op ooghoogte en kunt 360 graden om je heen kijken. Sinds vandaag zijn ook Rotterdam, Amsterdam en Groningen vanaf ooghoogte op Google te bezichten. En niet alleen vanaf je desktop, want de Street View-functie zit al in de Maps-applicatie in Android gebouwd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Selecteer een locatie, klik de Street View-mode aan en rondlopen maar. Street View wordt niet alleen in Amerika, Spanje, Japan en Nederland ondersteunt, maar ook in Australië, Nieuw-Zeeland, Italië en sinds vandaag ook het Verenigd Koninkrijk. Wanneer andere (grote) steden in Nederland geactiveerd zullen worden is niet bekend. In de meeste andere steden zijn echter al wel foto’s genomen.

google street view

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.