Placeholder

Een jaar gelden dacht iedereen dat Google bezig was met een mobiele telefoon (de Google phone of gPhone). Echter deze geruchten werden de kop ingedrukt toen Android aangekondigd werd door Google, maar de geruchten zijn weer terug.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Met het aankondigen van Android leek het erop alsof Google zich uitsluitend bezig zou gaan houden met de software voor mobiele telefoons en zich niet op de hardware markt wilde begeven. Google heeft echter nooit expliciet aangegeven NIET bezig te zijn met een Google Phone of gPhone. Nu gaat het gerucht in de blogosphere dat de ‘Ammonution Design Group‘ bezig is met het ontwerpen van een Google Phone.

De Ammonution Design Group heeft mobiele telefoons, computers en andere apparaten ontworpen voor bedrijven zoals Hewlett Packard, Palm, Dell en Logitech. Het bedrijf is opgericht door Robert Brunner die tot 1997 verantwoordelijk was voor het goedkeuren van industriële ontwerpen bij Apple.

Techcrunch zegt een betrouwbare bron te hebben die zweert dat de Ammonution Design Group bezig aan een Google Phone. Waar of niet waar de geruchtenmolen over de Google Phone of Gphone is weer in gang gezet.

Bron.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.