De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo ziet Googles nieuwe reis-app Trips er uit

Erwin Vogelaar
30 april 2016, 10:06
1 min leestijd
Zo ziet Googles nieuwe reis-app Trips er uit

Google test een nieuwe reis-app genaamd Trips. De eerste screenshots geven een goed beeld van deze handige reispartner.

Lees verder na de advertentie.

Google Trips

Google is met een kleine groep mensen een nieuwe reis-app aan het testen. Getiteld Trips moet deze app alles bundelen dat te maken heeft met je huidige reis. Die informatie, zoals vluchttijden en hotelreserveringen, haalt de app automatisch uit je Gmail-berichten. Je hoeft dus in een ideale situatie zelf niets meer in te vullen. Data uit Google Maps wordt vervolgens gebruikt om een complete reis-app te bieden. De app geeft je ook tips over leuke locaties om naar toe te gaan, informatie over openbaar vervoer en meer. In deze screenshots krijg je een goed beeld van de app:

Google Trips ziet er uit als een leuke manier om een nieuwe stad te ontdekken. Je kunt er voor kiezen om iets binnen of buiten te bezoeken, iets te eten of drinken in de buurt te vinden en plannen hoe je van het ene naar het andere punt reist. De app zou heel goed de reisgids kunnen vervangen, zowel op papier als de modernere reisgids-apps. Ale informatie in de app kan offline opgeslagen worden, zodat je niet altijd een internetverbinding nodig hebt.

De meeste functies in de app biedt Google Maps ook al aan, maar Trips moet een compleet pakket bieden zodat je tijdens een reis maar één app nodig hebt. Het moet gezegd worden dat Google Trips er bijzonder aantrekkelijk uit ziet. Hopelijk weet het snel door de testsessie heen te komen en in Google Play te belanden. Hopelijk nog voordat de zomervakantie start.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Androidworld
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu