Google update Nexus One met multitouch, 3G-fix en Google Maps

Google heeft een update uitgebracht voor de Nexus One. Zoals Google eerder al aankondigde zal deze update het 3G-bereik moeten verbeteren. Maar de update heeft meer in petto dan alleen deze 3G update. De belangrijkste verbetering is namelijk de toevoeging van multi-touch in de browser, gallery en maps. Je hebt daardoor pinch- en zoomfuncties tot je beschikking, zodat je snel kunt inzoomen op een stuk tekst of een plaats op de kaart.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Google Maps is bijgewerkt met automatische nachtmodus voor navigatie, synchroniseren van gemarkeerde (‘starred’) punten en zoeksuggesties met geschiedenis wat je al eerder opgezocht had. Google Goggles zit nu standaard op de Nexus One. Op dit moment wordt de update gefaseerd over-the-air naar alle Nexus One-toestellen gezonden.

Via: AndroidCentral

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.