De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google vernieuwt mobiele website met tabbladen

Redactie
29 juni 2011, 21:22
1 min leestijd
Google vernieuwt mobiele website met tabbladen

In navolging op het nieuws eerder vandaag, is er nog meer te melden over Google. Google heeft namelijk de mobiele versie van Google.com vernieuwd met een nieuwe menubalk.

Eerder werd al de desktop-versie van google.com vernieuwd, nu is ook de mobiele versie onder handen genomen. Het gaat hier om de Engelstalige versie van de website. De Nederlandse versie is vooralsnog niet vernieuwd.
De menubalk laat nu een groter aantal diensten zien en ziet er een stuk beter uit dan de vorige versie. Het lijkt erop dat Google veel moeite gestoken heeft in het design; de menubalk komt nu beter tot zijn recht op een Android-toestel. Ook is het nu mogelijk om Google Talk in de mobiele webbrowser te gebruiken. Chatten via Google Talk gaat redelijk vloeiend hoewel dit nog wel enige verbetering nodig heeft. Google Reader werkt nu ook een stuk soepeler in de webbrowser. Het lijkt erop dat voor steeds meer Engelstalige gebruikers de nieuwe lay-out beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Mocht jij ook benieuwd zijn naar hoe dit eruit ziet op jouw toestel: onderaan de Nederlandse Google-pagina is het mogelijk om over te schakelen naar de Engelstalige variant. En mocht je met een Nederlandstalig ingestelde Google-pagina de nieuwe indeling al zien, dan horen we dat ook graag. Eind mei lekte de nieuwe lay-out van de Google mobiele websites al uit.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu