Google Voice op de G1 heeft beperkingen

t-mobile androidZoals bekend heeft T-Mobile een update aangekondigd voor de G1, die onder andere de functie Google Voice Search bevat. Maar wie de functie al op de iPhone heeft gebruikt, zal merken dat er toch een verschil is met de versie nu voor Android wordt aangeboden. Als gebruiker kun je een opdracht in de microfoon spreken om iets op internet te zoeken, de gegevens van een contactpersoon te openen of iemand te bellen. Bij de iPhone is het voldoende om het toestel bij je gezicht te houden. Bij de G1 lukt dat niet – simpelweg omdat dit toestel geen nabijheidssensor bevat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


android-google-searchBij de G1 moet je eerst op een knop drukken. De G1 maakt ook geen gebruik van de bewegingssensor (accelerometer), zoals de iPhone. Beide sensoren detecteren of je een zoekactie wilt uitvoeren.

Voorlopig zul je eerst op een knop moeten drukken.

Via: Crave

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.