Google+ voor Android nu met betere notificaties en 1 op 1 Huddles

Redactie
3 augustus 2011, 11:21
2 min leestijd
Google+ voor Android nu met betere notificaties

Google+ voor Android is nu geüpdatet naar versie 1.05. De nieuwe versie verbetert de weergave van de notificaties, zorgt dat je eenvoudiger op links kunt klikken en het is nu mogelijk om een huddle te openen met maar één persoon door op zijn profiel te klikken. Daarnaast kun je nu een post met één iemand te delen. Hierdoor kun je die persoon iets mededelen wat niet iedereen hoeft te zien.

Alle berichten dat mensen je hebben toegevoegd aan een circle worden nu automatisch gegroepeerd. Als je nu op een +mention drukt van een persoon, dan kom je op het profiel van diegene terecht. De nearby functie zou nu ook beter moeten werken. Hierbij zie je berichten afkomstig van mensen die zich in de buurt bevinden. Als je nu met je telefoonscherm draait wordt je stream niet meer gereset.

Lees verder na de advertentie.

In deze update wordt vooral Google Huddle flink verbeterd. Huddle is een soort van instant messenger voor je telefoon waarmee je gemakkelijk met groepen mensen kan praten. Nu kun je dus ook één op één met anderen praten. Als je klaar bent met het gesprek, kun je de Huddle ook weer verbergen. Begin je dan weer met praten tegen die persoon, dan gaat de Huddle verder waar je gebleven was. Ook kun je nu op links klikken die in Huddle worden gedeeld.

Een maand na introductie kent Google+ meer dan 25 miljoen gebruikers. Officieel is het netwerk nog niet gelanceerd en bevindt deze zich nog in een testfase. Facebook deed er drie jaar over om tot het aantal van 25 miljoen leden te komen, Twitter 30 maanden. De meeste bezoekers komen uit de Verenigde Staten met zo’n zes miljoen leden, gevolgd door India met 3,6 miljoen gebruikers. Canada en het Verenigd Koninkrijk hebben ieder één miljoen gebruikers.

Diegene die de Android-app van Google+ nog niet hebben kunnen deze gratis downloaden in Android Market. Wel is minimaal Android 2.1 of hoger vereist.

Downloaden via Android Market: Google+ (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu