De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google breidt weersvoorspelling in mobiele zoekmachine uit

Gijs Ettes
8 juni 2015, 12:06
1 min leestijd
Google breidt weersvoorspelling in mobiele zoekmachine uit

De weersvoorspelling in de mobiele zoekmachine van Google is weer een stukje beter geworden. Je kunt nu de weersvoorspelling voor tien dagen bekijken en per uur zien  hoe het weer zich ontwikkelt.

Lees verder na de advertentie.

Google weersvoorspelling wordt uitgebreider

google weersvoorspelling

Wanneer je in bijvoorbeeld Chrome op ‘weer’ zoekt, krijg je nu een weersvoorspelling voor de komende  tien dagen. Door op een bepaalde dag te klikken en het schuifje aan te passen, kun je bovendien per uur checken hoe de temperatuur verandert. Na meer dan een paar dagen wordt de voorspelling een stuk onbetrouwbaarder, maar het geeft in ieder geval een indicatie van wat je de komende tijd kunt verwachten.

Opvallend genoeg is de Google weersvoorspelling in de mobiele zoekmachine uitgebreider dan die in Google Now. Daar kun je voor maximaal vijf dagen de voorspelling bekijken. Wil je meer informatie, dan kom je automatisch in de browser terecht.

Ook de voorspelling in Google Nieuws en Weer is minder uitgebreid. Voordeel van deze app is wel dat je er ook (lokaal) nieuws in vindt en artikelen die voor jou relevant zijn. Bovendien heeft  Google Nieuws en Wee enkele widgets en de optie om nieuwssecties naar je smaak in te richten.

Via onderstaande link is Google Nieuws en Weer te downloaden. De app vereist Android 4.0+ en minimaal 4,3MB aan vrije opslagruimte.

Download Google Nieuws en Weer in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu