Google lanceert app om samen activiteiten te ondernemen

Wouter Nijsen
31 oktober 2015, 13:06
1 min leestijd
Google lanceert app om samen activiteiten te ondernemen

Google heeft de sociale app Who’s Down gelanceerd. Met deze applicatie kunnen gebruikers aangeven of zij tijd en zin hebben om iets met anderen te ondernemen.

Lees verder na de advertentie.

Activiteiten ondernemen met Who’s Down

De nieuwe app van Google is voornamelijk gericht op jongeren en wil ervoor zorgen dat zij sneller samen iets ondernemen. De app werkt aan de hand van een slider, waarmee gebruikers kunnen aangeven of hij of zij zin hebben in een activiteit. Voor het gebruik van de app moeten jongeren hun e-mailadres en school invullen, waarna zij zelf een activiteit kunnen bepalen.

Who's Down

Who’s Down toont welke vrienden beschikbaar zijn en wat voor activiteiten zij met anderen willen ondernemen. Met de ingebouwde chatfunctie kunnen gebruikers met elkaar in gesprek gaan om de afspraak te plannen. Ook toont de app wat vrienden aan het doen zijn en kunnen gebruikers gemakkelijk deelnemen aan een activiteit.

Nog niet in Nederland

Who`s Down bevindt zich momenteel nog in een testfase en is alleen op uitnodiging in de Verenigde Staten beschikbaar. Omdat Google regiorestricties heeft toegepast op de downloads, is de applicatie nog niet beschikbaar voor Nederlandse gebruikers. Of en wanneer daar verandering in komt, is nog onduidelijk.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu