Placeholder
Redactie

Google zet Seinfeld in om Google Wallet te promotenGoogle Wallet is nog niet bepaald een groot succes. De NFC-betaaldienst van Google moet in de toekomst je portemonnee overbodig maken en zou afgelopen zomer al gelanceerd moeten worden, maar dat is nog altijd niet gebeurd. Om wat meer aandacht voor Google Wallet te genereren heeft de zoekgigant nu een commercial gemaakt met in de hoofdrol George Constanza van Seinfeld, de bekende comedyserie uit de jaren negentig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De portemonnee van George werd beroemd door de Seinfeld-aflevering “The Reverse Peephole”. Hierin draagt George een overvolle portemonnee bij zich, gevuld met buitenlands geld en een hele verzameling aan kortingsbonnen. In de aflevering krijgt George zelfs last van zijn rug hierdoor. Aan het einde van de aflevering verliest hij de inhoud van zijn portemonnee als hij nog een kortingsbon in zijn beurs wil proppen. Google heeft deze laatste scene gebruikt voor de reclame met Google Wallet.

De reclame voor Google Wallet:

De portemonnee van George in de originele Seinfeld-aflevering:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.