Google Experience Launcher installeren simpel met Google Zoeken update

Google Zoeken update GELDe Google Zoeken update voegt, behalve een aantal aanpassingen aan de app zelf, ook de mogelijkheid toe om vliegensvlug de Google Experience Launcher te installeren en gebruiken. Hierbij moet je smartphone of tablet wel beschikken over Android 4.1 (Jelly Bean) of hoger.

Door zowel de Google Zoeken update (versie 3.1.8) als de Launcher-app te installeren, kun je gebruikmaken van de volledige functionaliteit van Google Experience Launcher zonder dat je toestel draait op de meest recente versie van Android, Android 4.4 (KitKat). Daarna kun je bijvoorbeeld de zoekfunctie activeren met het stemcommando ‘Ok Google’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google Experience Launcher installeren

Via deze link is de meest recente Google Zoeken update te vinden. Je kunt het APK-bestand direct op je toestel downloaden en installeren. Vervolgens download en installeer je de Launcher-app via deze link en stel je hem in door op de homeknop van je toestel te tikken. Kies de juiste launcher met het blauwe pictogram.

Google Zoeken update

De Google Zoeken update brengt nog een aantal andere vernieuwingen met zich mee, die geleidelijk worden doorgevoerd:

  • Verwante website wordt weergegeven voor huidige locatie
  • Mogelijkheid om familie en vrienden te laten weten wanneer je klaar bent met werken
  • Mogelijkheid om individuele agenda’s te kiezen en herinneringen te bewerken/op snooze te zetten

Via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.