De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google’s Nexus 7-tablet verslaat iPad 3 in val- en watertest

Redactie
20 juli 2012, 10:02
1 min leestijd
Google’s Nexus 7-tablet verslaat iPad 3 in val- en watertest
Nexus 7 waterschade

In de nieuwe YouTube-video van verzekeringsmaatschappij SquareTrade, waarin de val- en waterschade bij mobiele apparaten wordt getest, neemt de Nexus 7 het op tegen de iPad 3. En de Nexus 7 doorstaat elke test en wint glansrijk van de iPad 3. De val- en watertest bestaat uit drie onderdelen: vallen van schouderhoogte, kniehoogte en in een bad gevuld met water.

Het scherm van de Nexus 7 blijft bij de twee valtesten intact, terwijl de iPad 3 flinke glasbreuken incasseert. De achterkant van de Nexus 7 wordt door het vallen wel beschadigd.

Lees verder na de advertentie.

De watertest is zeer opmerkelijk te noemen. Waar de iPad 3 na een frisse duik nog gewoon blijft werken en alleen het geluid verliest, schiet het scherm van de Nexus 7 meteen op zwart als de tablet in aanraking met water komt. Dit ligt echter niet aan het water, want Twittervolger Nick merkte op dat de video precies op dat moment zwart beeld weergeeft. Wanneer de Nexus 7 uit het water wordt gehaald, speelt de video weer bewegende beelden. En dat doet Google’s tablet gewoon met geluid.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nKaPmrXKfO0
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu