Google’s weggeefactie slaat om in hebzucht: eerste Google Ion staat te koop op eBay

google ionGoogle gaf vannacht op Google I/O een gratis Google Ion weg, het toestel dat we beter kennen als de HTC Magic. Blij zijn de ontwikkelaars er niet mee: de eerste toestellen zijn al op eBay gesignaleerd. Voor duizend dollar mag je de Google Ion meteen meenemen. Het gaat weliswaar om een collectors item (er zijn maar 4.000 stuks van gemaakt) maar om dan al meteen het fototoestel te grijpen om wat mooie verkoopfoto’s te maken… dat gaat toch wel erg ver. Het huidige bod staat op 560 dollar. Snel bieden heeft overigens weinig zin: er komen dit weekend en volgende week nog wel meer Google Ion’s op eBay te staan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wie toch even zelf wil kijken: de eBay-advertentie is via deze link te vinden. Het toestel staat beschreven als een HTC Magic / T-Mobile G2 / Google Ion en zit nog helemaal in plastic. De aanbieder heeft nog meer toestellen in de aanbieding; vast ook kadootjes.

google ion ebay

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.