Gouden HTC One aangekondigd
Redactie

Gouden HTC OneHTC heeft vandaag de gouden HTC One aangekondigd. De HTC One is het huidige vlaggenschip van het Taiwanese bedrijf, en is reeds beschikbaar in het zwart en wit. Ook is de smartphone is het blauw en rood beschikbaar, twee exclusieve limited edition-kleuren. Maar na het succes van de gouden iPhone 5S hebben zowel Samsung als HTC een gouden versie van hun vlaggenschip uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gouden HTC One

De gouden HTC One is precies dezelfde smartphone als de huidige HTC One, met 4,7 inch full-hd-scherm, 1.7GHz-quadcore-processor en aluminium design. “We bouwen verder op het metalen design van de HTC One en het succes van de recente 18-karaats goudenb MOBO-telefoon, en we zijn enthousiast om aan te kondigen dat we onze eigen gouden smartphone hebben ontwikkeld. Hierdoor krijgen onze consumenten nog meer keuze”, aldus HTC.

Over de HTC One

De One is van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor strakke en stevige look. Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. Het geluid dat uit de One komt, is ongeëvenaard.

De HTC One is verder voorzien een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels), 2GB aan werkgeheugen, een snelle Snapdragon 600 quadcore-processor van Qualcomm en krijgt spoedig de update naar Android 4.4.

Lees meer over de HTC One

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.