Gouden HTC One Max gespot in het wild (foto)

Redactie
25 december 2013, 11:17
1 min leestijd
Gouden HTC One Max gespot in het wild (foto)
Gouden HTC One Max

Er is een foto opgedoken van een gouden HTC One Max. De foto is geschoten in Taiwan, het thuisland van HTC. De gouden versie zou naast de rode en zwarte modellen in de schappen komen te liggen. Volgens verschillende media heeft HTC de gouden HTC One Max stilletjes gelanceerd. Vooralsnog is het niet duidelijk of de gouden HTC One Max ook in Nederland wordt uitgebracht.

Eerder bracht HTC al een gouden HTC One uit. De HTC One is het huidige toptoestel van HTC en heeft eenzelfde design als de rest van de One-reeks, waaronder de HTC One Max.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Max in het kort

HTC One opvolger

De HTC One Max is een phablet en het grote broertje van de HTC One. De smartphone is voorzien van een 5.9 inch-scherm (1080 x 1920 pixels), een Qualcomm Snapdragon 600-chip met een quadcore-processor, dezelfde 4 ultrapixel-camera en infrarood-blaster als de HTC One en een powerknop aan de zijkant.

Verder heeft de HTC One Max 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een accu met een capaciteit van 3300 mAh. De vingerafdrukscanner zorgt voor een extra beveiligingslaag en de phablet draait op de meeste recente versie van Android en HTC Sense.

Meer lezen over de HTC One Max?

Onze uitgebreide oordeel van HTC’s grote phablet kun je in de HTC One Max review lezen.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Merk: HTC
Device: HTC One Max

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Max
HTC One Max
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's