Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LG onthult gouden LG G Watch met scherm dat altijd is ingeschakeld

Gijs Ettes
22 april 2014, 9:16
1 min leestijd
LG onthult gouden LG G Watch met scherm dat altijd is ingeschakeld
gouden LG G Watch

Naast een zwarte versie verschijnt er ook een gouden LG G Watch met een scherm dat altijd is ingeschakeld en zodoende direct klaar voor gebruik is. De smartwatch met Android Wear is overigens maar gedeeltelijk goudkleurig; de voorkant en polsband zijn respectievelijk zwart en wit. Middels het 1,65 inch-scherm (240 bij 240 pixels) kunnen gebruikers gemakkelijk meldingen en andere informatie raadplegen en met stemcommando’s is het mogelijk om – in combinatie met Google Now – zoekopdrachten uit te voeren. Volgens LG moet de G Watch op die manier ‘de juiste informatie bieden wanneer jij deze het hardst nodig hebt’.

De LG G Watch is verder stof- en waterbestendig en voorzien van 4GB aan interne opslagruimte. Naar verwachting verschijnt het slimme horloge nog dit kwartaal voor een adviesprijs van circa 219 euro. Geruchten gaan dat de smartwatch vanaf juli verkrijgbaar is.

Lees verder na de advertentie.

De LG G Watch en Motorola Moto 360 zijn de eerste Android smartwatches met Android Wear, Googles speciale besturingssysteem voor wearables. Fitness is één van de belangrijkste features van het besturingssysteem, waarbij je jouw huidige snelheid kunt meten, maar ook de afstand die je hebt afgelegd met wandelen, rennen of fietsen. Ook wordt Google Now gebruikt in Android Wear en kan het besturingssysteem via bluetooth verbinden met smartphones en notificaties van apps tonen.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Watch
LG G Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu