Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Teaser hint naar release gouden OnePlus 3

Thomas Haenen
21 juli 2016, 10:23
2 min leestijd
Teaser hint naar release gouden OnePlus 3

De gouden OnePlus 3 zal binnenkort beschikbaar zijn, zo blijkt uit een nieuwe teaser van de fabrikant. Vooralsnog is enkel de zwarte versie van de ‘vlaggenschependoder’ verkrijgbaar.

Lees verder na de advertentie.

Gouden OnePlus 3

De OnePlus 3 werd begin juni gepresenteerd in twee kleuren: grafietzwart en goud. De zwarte variant werd later die maand al uitgeleverd, het gouden model zou op een later moment verkrijgbaar zijn. De fabrikant hield de kaken lange tijd stijf op elkaar, maar lijkt nu te hinten naar een snelle release van de goudkleurige variant.

Gouden OnePlus 3

Het bedrijf deelde een foto van de gouden OnePlus 3 op Weibo. De fabrikant lijkt te bevestigen dat het toestel nog voor het einde van de maand verschijnt. Carl Pei, de CEO van OnePlus, zei al eerder dat het toestel nog voor het einde van juli in de winkels moest liggen. Die deadline nadert met rasse schreden, maar het lijkt erop dat OnePlus het gaat halen.

Net als de zwarte variant zal dit nieuwe model enkel verkocht worden via de site van het bedrijf. In tegenstelling tot eerdere smartphones van OnePlus is daarvoor geen invite vereist: de OnePlus 3 is direct leverbaar voor elke consument met interesse in het toestel. De zwarte OnePlus 3 wordt door de fabrikant aangeboden voor 399 euro, en deze gouden variant zal vermoedelijk dezelfde prijs krijgen.

Meer over de OnePlus 3

OnePlus biedt al enkele jaren krachtige smartphones voor relatief lage prijzen. De OnePlus 3 is het nieuwste vlaggenschip en is sinds begin deze zomer verkrijgbaar. Het nieuwe model heeft een sterk verbeterd metalen design, nadat OnePlus in de afgelopen jaren steeds voor plastic koos. Daarnaast is de OnePlus 3 voorzien van een 5,5 inch-scherm, een 16 megapixelcamera, 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

Android Planet kon eind juni al aan de slag met het toestel. Onze bevindingen lees je in de OnePlus 3 review. In onderstaande video zetten we de belangrijkste OnePlus 3 features op een rij voor je.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu