Goudkleurige HTC One vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Vodafone
Redactie

Goudkleurige HTC OneDe goudkleurige HTC One is vanaf dinsdag exclusief bij Vodafone te koop. Dat maakt HTC Nederland bekend. De speciale editie van de HTC One is gratis bij een 2-jarig Red Essential abonnement (40 euro per maand), de consumentenadviesprijs zonder abonnement bedraagt 539,00 euro. Het goudkleurige toestel maakt deel uit van de gehele HTC One-collectie, die bestaat uit een zilver, zwart, blauw en rood model.

“Door ons vlaggenschip in een nieuwe kleur aan te bieden heeft de consument nog meer vrijheid een toestel te kiezen dat past bij hetgeen men wil uitstralen. De goudkleurige finish geeft bovendien nog meer exclusiviteit aan de aluminium unibody van de HTC One”, aldus Mark Moons, Executive Director Mediterranean & Benelux bij HTC.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Over de HTC One

De One is van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor strakke en stevige look. Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. Het geluid dat uit de One komt, is ongeëvenaard.

De HTC One is verder voorzien een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels), 2GB aan werkgeheugen, een snelle Snapdragon 600 quadcore-processor van Qualcomm en krijgt spoedig de update naar Android 4.4.

Lees meer over de HTC One

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.