De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gramohorn 2: 3d-geprinte yolo-speakertrompet voor HTC One

Redactie
8 november 2013, 16:02
1 min leestijd
Gramohorn 2: 3d-geprinte yolo-speakertrompet voor HTC One
Gramohorn 2

De Gramohorn 2 is een 3d-geprinte speakertrompet voor de HTC One die meer #yolo uitstraalt dan Justin Bieber en Drake samen. Het vrij unieke en vreemde apparaat is ontwikkeld door de Britse ontwerper Justin Wolter, die in opdracht van HTC de Gramohorn 2 ontwierp. De Gramohorn beschikt over een docking station voor de HTC One en zorgt ervoor dat het geluid van de twee speakers aan de voorzijde door de twee trompetspeakers wordt omgezet in een voller en harder geluid.

Lees verder na de advertentie.

Het apparaat is geheel 3d-geprint en er komen zo’n 100 gipsen exemplaren beschikbaar. Van de metalen versie zijn er maar 30 stuks te koop. Dat heeft zijn reden: de Gramohorn 2 kost zo’n 1200 euro voor de gipsen versie en het metalen model heeft een prijskaartje van een flinke 6000 euro. Volgens ontwerper Wolter is het apparaat een combinatie tussen kunst en een commercieel product waar consumenten ook daadwerkelijk wat aan hebben.

gramohorn2-2

De akoestische Gramohorn 2-speaker kan direct worden besteld. Als je een gipsen versie koopt, kun je zelf de kleur kiezen. Er zijn een reeks aan kleuren beschikbaar, van knalgeel tot een diepe donkerblauwe kleur. De metalen versie heeft ook drie verschillende afwerkingen. De verzendkosten naar Nederland bedragen 40 pond, zo’n 48 euro.

Via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu