Gramohorn 2: 3d-geprinte yolo-speakertrompet voor HTC One

Gramohorn 2De Gramohorn 2 is een 3d-geprinte speakertrompet voor de HTC One die meer #yolo uitstraalt dan Justin Bieber en Drake samen. Het vrij unieke en vreemde apparaat is ontwikkeld door de Britse ontwerper Justin Wolter, die in opdracht van HTC de Gramohorn 2 ontwierp. De Gramohorn beschikt over een docking station voor de HTC One en zorgt ervoor dat het geluid van de twee speakers aan de voorzijde door de twee trompetspeakers wordt omgezet in een voller en harder geluid.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het apparaat is geheel 3d-geprint en er komen zo’n 100 gipsen exemplaren beschikbaar. Van de metalen versie zijn er maar 30 stuks te koop. Dat heeft zijn reden: de Gramohorn 2 kost zo’n 1200 euro voor de gipsen versie en het metalen model heeft een prijskaartje van een flinke 6000 euro. Volgens ontwerper Wolter is het apparaat een combinatie tussen kunst en een commercieel product waar consumenten ook daadwerkelijk wat aan hebben.

gramohorn2-2

De akoestische Gramohorn 2-speaker kan direct worden besteld. Als je een gipsen versie koopt, kun je zelf de kleur kiezen. Er zijn een reeks aan kleuren beschikbaar, van knalgeel tot een diepe donkerblauwe kleur. De metalen versie heeft ook drie verschillende afwerkingen. De verzendkosten naar Nederland bedragen 40 pond, zo’n 48 euro.

Via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.