Placeholder
Redactie

appgeyserSnel en gemakkelijk gratis Android-apps maken en publiceren in de Android Market? AppsGeyser is een handig hulpmiddel. Ga naar de website van AppsGeyser en creëer in enkele minuten een eigen app, bijvoorbeeld door de URL van je website te typen, door een stukje HTML-code te plakken of door een onderdeel van je site (bijvoorbeeld alleen de sidebar) te kopiëren. Vervolgens transformeert AppsGeyser jouw site in een applicatie, die in een paar klikken gedownload kan worden. Je kiest er zelf voor om mobiele advertenties weer te geven. Zo ja, dan krijg niet alleen jij een deel van de advertentieinkomsten, maar ook AppsGeyser. Dat verklaart waarom AppsGeyser gratis is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Om een goede applicatie te maken met AppsGeyser heb je wel een beetje verstand nodig van HTML, PHP en Javascript. Natuurlijk kun je het adres van je website intypen of een deel van een site selecteren, maar dan is er niet veel verschil tussen het bezoeken van de site in de browser of in de applicatie. Beter is om een speciale code te schrijven voor je site, zodat de applicatie rekening houdt met de mobiele weergave.

Hoewel AppsGeyser het erg makkelijk maakt om gratis Android apps te ontwikkelen, vraag ik mij af of de Android Market door dit soort initiatieven overwoekerd wordt. Hopelijk gebeurt dit niet. Hierdoor krijgen goede applicaties, gemaakt door professionele ontwikkelaars, waarschijnlijk een minder groot podium of minder ruimte om te groeien.

Aan de andere kant: wellicht zorgt AppsGeyser ervoor dat amateur-ontwikkelaars eindelijk prachtige apps kunnen maken. Er hoeven maar een paar parels geproduceerd te worden en AppsGeyser is een succes.

AppsGeyser proberen? Ga naar de website van AppsGeyser en start vandaag direct met bouwen! Bekijk ook de gallerij met voorbeelden, zoals National Geographic Jigsaw en Los Angeles Weather.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.