Zo huur je als Chromecast-bezitter een gratis film

Redactie
23 maart 2015, 12:59
1 min leestijd
Zo huur je als Chromecast-bezitter een gratis film

Chromecast-bezitters hebben de mogelijkheid om via Google Play Films een gratis film te huren. Android Planet legt uit hoe je zo’n gratis film precies huurt.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-bezitters krijgen wel vaker cadeautjes van Google. Denk bijvoorbeeld aan de gratis 90 dagen Google Play Muziek, die aan alle Nederlandse en Belgische Chromecast-bezitters is aangeboden. Nu  doet Google opnieuw een aanbieding: een gratis film huren via Googles eigen filmdienst Google Play Films.

Gratis film voor Chromecast-bezitters

De gratis film is via een speciale webpagina te verkrijgen. Je surft naar deze pagina, maakt verbinding via de Chrome-browser met jouw Chromecast (dit doe je door de Cast-plugin te installeren) en verifieert voor Google dat je over een Chromecast beschikt. Vervolgens laat de pagina zien welke aanbiedingen beschikbaar zijn. Op dit moment zijn dat er twee: een gratis film en 90 dagen onbeperkt muziek luisteren.

aanbieding

Door de aanbieding in te wisselen word je naar Google Play geleid om de cadeaubon in te wisselen. Hier heb je de mogelijkheid om de gratis film te huren, die vervolgens automatisch op je smartphone of tablet verschijnt. En aangezien je over een Chromecast beschikt, kun je ‘m direct met Nederlandse ondertiteling naar de tv streamen. Een Chromecast kopen is al mogelijk voor 35 euro.

Laatste nieuws over de Chromecast

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2014
Google Chromecast 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu