De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

‘Gratis provider FreedomPop begin 2015 naar Nederland’

Gijs Ettes
31 juli 2014, 8:53
1 min leestijd
‘Gratis provider FreedomPop begin 2015 naar Nederland’
FreedomPop

FreedomPop, een virtuele provider die gratis belminuten, sms’jes en MB’s aanbiedt aan gebruikers in ruil voor het bekijken van advertenties, heeft het plan om begin 2015 ook in Nederland actief te worden. Dat meldt de woordvoerder van het bedrijf aan Tweakers. Momenteel test FreedomPop haar diensten in België, waar het sinds begin deze maand gratis 200 minuten/sms’jes en 500MB aan data biedt. De test wordt gedaan in samenwerking met KPN-dochter Base.

De bundel die FreedomPop aanbiedt is helemaal gratis, maar wil je meer MB’s en minuten en de advertenties verwijderen, dan kan dat tegen betaling. Zo’n 40 procent van FreedomPops Amerikaanse klanten maakt al gebruik van een premiumabonnement.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel FreedomPop pas drie jaar bestaat, is het langzaam maar zeker de markt aan het veroveren. In de VS heeft de virtuele provider momenteel circa 250.000 klanten. Als de test in België een succes blijkt, zullen meer landen volgen. Daaronder vallen hoogstwaarschijnlijk Nederland, maar ook Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu