Gratis Samsung Multiroom speakerBij een Galaxy S5 met een Tele2-abonnement krijg je vanaf maandag 4 augustus tot zondag 31 augustus een gratis Samsung Multiroom speaker ter waarde van 299 euro cadeau. Met de Samsung Multiroom speaker, die van een stijlvol design is voorzien en op verschillende manieren in de kamer kan worden geplaatst, is het mogelijk om draadloos muziek af te spelen vanaf je mobiel, tablet, tv of laptop. Zo wordt de Multiroom-speaker onder andere door TuneIn, Spotify en Deezer ondersteund, en kun je meerdere Multiroom-speakers aanschaffen om zo een nog voller geluid te creëren en de speakers in verschillende kamers te plaatsen.

Een gratis Samsung Multiroom speaker krijg je bij een Tele2-abonnement (300 minuten / 1500MB / 2 jaar) van 38 euro per maand. Ook krijg je bij deze aanbieding een gratis 32GB-geheugenkaart en gratis S-view cover. De Galaxy S5 krijg je logischerwijs gratis.

Bekijk de aanbieding van Tele2

Video

Samsung Galaxy S5 kopen

Wil je de Galaxy S5 kopen, bekijk  dan hieronder de beste aanbiedingen in combinatie met een abonnement. De S5 is ook los verkrijgbaar voor circa 650 euro. Naast Tele2 heeft ook Vodafone een aantrekkelijke aanbieding, waarbij je naast een gratis 32GB-geheugenkaart en gratis S-view cover ook de Gear Fit als cadeautje krijgt.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.