Gratis Samsung Multiroom speaker van 299 euro bij Tele2-abonnement Galaxy S5

Redactie
5 augustus 2014, 15:57
1 min leestijd
Gratis Samsung Multiroom speaker van 299 euro bij Tele2-abonnement Galaxy S5
Gratis Samsung Multiroom speaker

Bij een Galaxy S5 met een Tele2-abonnement krijg je vanaf maandag 4 augustus tot zondag 31 augustus een gratis Samsung Multiroom speaker ter waarde van 299 euro cadeau. Met de Samsung Multiroom speaker, die van een stijlvol design is voorzien en op verschillende manieren in de kamer kan worden geplaatst, is het mogelijk om draadloos muziek af te spelen vanaf je mobiel, tablet, tv of laptop. Zo wordt de Multiroom-speaker onder andere door TuneIn, Spotify en Deezer ondersteund, en kun je meerdere Multiroom-speakers aanschaffen om zo een nog voller geluid te creëren en de speakers in verschillende kamers te plaatsen.

Een gratis Samsung Multiroom speaker krijg je bij een Tele2-abonnement (300 minuten / 1500MB / 2 jaar) van 38 euro per maand. Ook krijg je bij deze aanbieding een gratis 32GB-geheugenkaart en gratis S-view cover. De Galaxy S5 krijg je logischerwijs gratis.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de aanbieding van Tele2

Video

https://www.youtube.com/watch?v=kGhXvwgXIEw

Samsung Galaxy S5 kopen

Wil je de Galaxy S5 kopen, bekijk  dan hieronder de beste aanbiedingen in combinatie met een abonnement. De S5 is ook los verkrijgbaar voor circa 650 euro. Naast Tele2 heeft ook Vodafone een aantrekkelijke aanbieding, waarbij je naast een gratis 32GB-geheugenkaart en gratis S-view cover ook de Gear Fit als cadeautje krijgt.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5
8,5
Welke Samsung Galaxy S5 wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy S5 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's