Gratis toetsenbord bij voorinschrijving Samsung Galaxy Tab in Spanje

Redactie
28 september 2010, 10:19
1 min leestijd
Gratis toetsenbord bij voorinschrijving Samsung Galaxy Tab in Spanje
toetsenbord-samsung-galaxy-tab
samsung-galaxy-tab

Spaanse consumenten hebben geluk: als zij tussen vandaag en 14 oktober een Samsung Galaxy Tab pre-orderen, dan krijgen ze een gratis fysiek toetsenbord ter waarde van 75 euro cadeau. Spanjaarden kunnen zich registreren via de website PromoSamsung.com en ontvangen automatisch een mail of telefoontje wanneer de Samsung Galaxy Tab beschikbaar is. Vervolgens hoeven ze niets bij te leggen voor de accessoire. Helaas loopt de actie met het gratis toetsenbord nog niet in Nederland, België en andere Europese landen.

De voorinschrijving in Spanje is vrijblijvend. Logisch, want de adviesprijs van de tabletcomputer is nog niet bekend. Uit geruchten kunnen we aannemen dat de Galaxy Tab tussen de 700 en 800 euro gaat kosten. Hiermee positioneert Samsung de Galaxy Tab hoger dan andere Android-tablets van Archos en Toshiba.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Tab komt in november uit in Europa, draait op Android 2.2 en heeft een WSVGA-scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Aan boord bevindt zich een krachtige Cortex A8 1.0GHz processor met PowerVR SGX540. Dankzij het relatief kleine scherm van zeven inch vult de Galaxy Tab een gat tussen smartphones en grotere tabletcomputers, zoals de iPad.

Via: Talk Android

Categorie: Tablets
Spotlights: Samsung, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's