Samsung geeft games weg bij aankoop Galaxy S7 en Gear VR

Erwin Vogelaar
16 mei 2016, 12:50
1 min leestijd
Samsung geeft games weg bij aankoop Galaxy S7 en Gear VR

Samsung heeft een nieuwe manier bedacht om de combinatie van een Samsung Galaxy S7 en de Gear VR te verkopen: gratis vr-games.

Lees verder na de advertentie.

Gratis vr-games

Om consumenten in Europa te verleiden tot de aankoop van een Samsung Galaxy S7 en de Gear VR, geeft Samsung tijdelijk een game-pakket mee. Deze games zijn allemaal gemaakt om gespeeld te worden met de Gear VR, de virtualrealitybril van Samsung en Oculus. Het complete pakket zou voor een goedkope prijs aangeboden worden via geselecteerde winkels. Welke winkels in Nederland en België deze aanbieding verkopen is nog niet duidelijk, maar het is iets om op te letten als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon.

gratis vr-games

Samsung stelt dit jaar al 300,000 Gear VR-brillen verkocht te hebben. Daarnaast zou afgelopen april al een miljoen mensen de bril hebben geprobeerd. Dat kunnen er binnenkort meer worden, als de aanbieding echt aantrekkelijk is. De games die bij de aanbieding horen, zullen geleverd worden via de Oculus Store. Het gaat hierom titels als Anshar Wars 2, Darknet, Drift, Keep Talking and Nobody Explodes, Ocean Rift en Starchart. Hoewel de nadruk op games ligt, zitten er ook andere vr-toepassingen tussen.

Meer virtual reality

De komende weken beoordelen Samsung en Startup Fest Europe meer dan tweehonderd inzendingen voor de beste vr-toepassing van Nederland. Op 26 mei zal er tijdens het Digital Marketing Event een top drie aan een vakjury voorgesteld worden, waarna een winnaar wordt gekozen. Het gaat in dit geval niet enkel om games, maar allerlei toepassingen voor vr. Binnenkort kun je alvast stemmen op je favoriete inzending via deze website.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu