Samsung geeft games weg bij aankoop Galaxy S7 en Gear VR
Erwin Vogelaar

Samsung heeft een nieuwe manier bedacht om de combinatie van een Samsung Galaxy S7 en de Gear VR te verkopen: gratis vr-games.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gratis vr-games

Om consumenten in Europa te verleiden tot de aankoop van een Samsung Galaxy S7 en de Gear VR, geeft Samsung tijdelijk een game-pakket mee. Deze games zijn allemaal gemaakt om gespeeld te worden met de Gear VR, de virtualrealitybril van Samsung en Oculus. Het complete pakket zou voor een goedkope prijs aangeboden worden via geselecteerde winkels. Welke winkels in Nederland en België deze aanbieding verkopen is nog niet duidelijk, maar het is iets om op te letten als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon.

gratis vr-games

Samsung stelt dit jaar al 300,000 Gear VR-brillen verkocht te hebben. Daarnaast zou afgelopen april al een miljoen mensen de bril hebben geprobeerd. Dat kunnen er binnenkort meer worden, als de aanbieding echt aantrekkelijk is. De games die bij de aanbieding horen, zullen geleverd worden via de Oculus Store. Het gaat hierom titels als Anshar Wars 2, Darknet, Drift, Keep Talking and Nobody Explodes, Ocean Rift en Starchart. Hoewel de nadruk op games ligt, zitten er ook andere vr-toepassingen tussen.

Meer virtual reality

De komende weken beoordelen Samsung en Startup Fest Europe meer dan tweehonderd inzendingen voor de beste vr-toepassing van Nederland. Op 26 mei zal er tijdens het Digital Marketing Event een top drie aan een vakjury voorgesteld worden, waarna een winnaar wordt gekozen. Het gaat in dit geval niet enkel om games, maar allerlei toepassingen voor vr. Binnenkort kun je alvast stemmen op je favoriete inzending via deze website.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.