Groei van de Android Market vergeleken met McDonalds hamburgers

mcdonaldsMcDonalds deed er 46 jaar over om de grens van 100 miljard verkochte hamburgers te bereiken, een geweldige prestatie. Maar als je het vergelijkt met de groei van de Android Market, is er toch een duidelijk verschil. Google gaat de mijlpaal van 100 miljard apps namelijk al binnen 3,5 jaar halen, zo blijkt uit een schatting van ZDNet. De Android Market telt momenteel bijna 17 miljoen downloads per dag.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Dat zal de komende jaren snel stijgen door de beschikbaarheid van goedkope Android-toestellen, overal ter wereld. De vergelijking is misschien niet helemaal eerlijk, want voor hamburgers moet je betalen en de meeste Android-apps zijn gratis te krijgen. Onderstaande grafiek is dan ook alleen maar bedoeld om de enorme groei van de app-business eens in perspectief te zetten.

hamburgers_vs_apps

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.