Grote verzameling wallpapers en docks voor je Android-telefoon
Redactie

Het is vaak lastig om goede wallpapers te vinden voor je Android-telefoon. Ten eerste moeten ze groot genoeg zijn, anders zien ze er korrelig uit. Ten tweede is het van belang dat de wallpaper niet te druk is, anders dan raak je het overzicht kwijt. Een lid van XDA-developers heeft de afgelopen jaren honderden wallpapers verzameld. Hij stelt ze voor iedereen beschikbaar. Daarnaast komt XDA-lid Modelstudent met een flinke collectie docks voor mensen die een homescreen-vervanger gebruiken, zoals LauncherPro of ADW.Launcher.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De meer dan 500 wallpapers zijn hier te vinden. Let er wel op dat een wallpaper groot genoeg is voor je beginscherm, want er staan ook een paar kleinere exemplaren voor low-end-telefoons. De geschikte grootte voor high-end-toestellen als de Galaxy S, de Nexus One en de Desire is 800 pixels hoog en 960 pixels lang.

Alle docks kun je hier vinden. Er zitten een paar toppers tussen, die zeker geschikt zijn voor een gemiddelde Android-telefoon.

Bron: XDA

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.