Grote vraag naar Samsung Galaxy S III: al 9 miljoen pre-orders geplaatst

Samsung Galaxy S IIIDe pre-orders voor de Samsung Galaxy S III stapelen zich op. Een topman van Samsung bevestigt tegen “‹Korea Economic Daily dat er al ruim negen miljoen bestellingen zijn ontvangen. In februari van dit jaar was de Galaxy S II in totaal twintig miljoen keer verkocht. Dit betekent dat het aantal pre-orders bijna de helft van de totale verkoop van de Galaxy S II is. Deze cijfers zijn voornamelijk erg indrukwekkend omdat de smartphone in Amerika pas rond juni wordt verkocht. De toekomst van het nieuwe vlaggenschip van Samsung gaat er steeds rooskleuriger uitzien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Samsung Galaxy S III is vanaf 29 mei te koop en gaat 599 euro kosten. Een paar dagen geleden lekte de handleiding van de Galaxy S III nog uit.

Bron: Engadget