De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

GSM-versie Nexus Prime ingediend bij de FCC

Redactie
9 oktober 2011, 14:59
1 min leestijd
GSM-versie Nexus Prime ingediend bij de FCC
GSM-versie Nexus Prime ingediend bij de FCC

Bij de FCC is een GMS-versie van de nog uit te komen Nexus Prime telefoon ingediend. Het toestel van Samsung met codenaam GT-I9250 biedt ondersteuning voor de frequenties van de Amerikaanse provider AT&T, maar gek genoeg niet alle benodigde frequenties voor T-Mobile, de tweede grootste GSM-provider van Amerika. Ook de afmetingen van de Nexus Prime zijn nu bekend, 124 mm lang en 68 mm breed.

Dat de Nexus Prime nu wordt ingediend bij de FCC, de organisatie verantwoordelijk voor alles gerelateerd aan telecom, is niet vreemd. Het toestel zou aanstaande dinsdag gepresenteerd worden bij de Amerikaanse telecomvakbeurs CTIA, maar dit is uitgesteld vanwege de dood van Apple-oprichter Steve Jobs. Dit zou echter geen GSM-versie maar een CDMA-versie van de Google-telefoon zijn. De Nexus Prime zal eerst exclusief door de provider Verizon worden uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Dat er ook een GSM-versie van de Nexus Prime komt ligt voor de hand. De Nexus-telefoons worden vooral door ontwikkelaars gebruikt om applicaties mee te testen en aangezien in Europa geen CDMA wordt gebruikt is het meer dan logisch dat er ook een GSM-versie zou komen. Naar alle waarschijnlijkheid zal Verizon het toestel Samsung Droid Prime gaan noemen, terwijl de GSM-versie Galaxy Nexus gaat heten.

Bron: Wireless Goodness

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu