Haleron iLet mini HAL: Android-tablet voor een klein budget
Wouter Nijsen

Haleron LogoBen je in de markt voor een tablet maar wil je absoluut vasthouden aan je favoriete Android-besturingssysteem, dan is er nu een budgetoplossing. De Haleron iLet mini HAL is een Android-tablet die voor $199 vanaf 1 maart te koop zal zijn. Voor dat geld koop je natuurlijk geen state-of-the-art tablet maar wel een aardige instapper. Aan boord vind je onder andere een 600 MHz VIA Freescale-processor en een 7 inch 800×480 touchscreen. Voor comminicatie met de buitenwereld is Wi-Fi aanwezig, 2 GB NAND Flash en 128MB DDR2 vormen de geheugenbasis.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Via de iConnect online opslagdienst van Halerons  kun je nog eens 10GB aan data kwijt. Deze budgettablet draait op Ocean Android; dit is een variant op Android 1.6, die door Haleron is aangepast.

Volgens de fabrikant kan de iLet mini HAL overweg met verschillende bestandsformaten voor e-books, muziek, films en foto’s. Ook met Microsoft Office Word, Excel en powerpoint kan het tablet overweg. Het koopje van de week, of verstandig zijn en links laten liggen? De volledige specificaties zijn te vinden op de website van Haleron.

Haleron iLet mini HAL

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.