Haleron iLet mini HAL: Android-tablet voor een klein budget

Wouter Nijsen
27 februari 2010, 16:00
1 min leestijd
Haleron iLet mini HAL: Android-tablet voor een klein budget
Haleron Logo

Ben je in de markt voor een tablet maar wil je absoluut vasthouden aan je favoriete Android-besturingssysteem, dan is er nu een budgetoplossing. De Haleron iLet mini HAL is een Android-tablet die voor $199 vanaf 1 maart te koop zal zijn. Voor dat geld koop je natuurlijk geen state-of-the-art tablet maar wel een aardige instapper. Aan boord vind je onder andere een 600 MHz VIA Freescale-processor en een 7 inch 800×480 touchscreen. Voor comminicatie met de buitenwereld is Wi-Fi aanwezig, 2 GB NAND Flash en 128MB DDR2 vormen de geheugenbasis.

Via de iConnect online opslagdienst van Halerons  kun je nog eens 10GB aan data kwijt. Deze budgettablet draait op Ocean Android; dit is een variant op Android 1.6, die door Haleron is aangepast.

Lees verder na de advertentie.

Volgens de fabrikant kan de iLet mini HAL overweg met verschillende bestandsformaten voor e-books, muziek, films en foto’s. Ook met Microsoft Office Word, Excel en powerpoint kan het tablet overweg. Het koopje van de week, of verstandig zijn en links laten liggen? De volledige specificaties zijn te vinden op de website van Haleron.

Haleron iLet mini HAL

Via: Engadget

Categorie: Tablets
Spotlights: Android, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's