De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Haloband: bedien je Android-smartphone met polsbewegingen

Redactie
3 december 2013, 16:00
1 min leestijd
Haloband: bedien je Android-smartphone met polsbewegingen
haloband

Een nieuw project op Kickstarter heeft bij AndroidPlanet de aandacht getrokken: Haloband, een slimme armband die via near field communication (nfc) met je Android-smartphone communiceert. De plastic Haloband komt beschikbaar in verschillende kleurtjes en kan verschillende actief ondersteunen middels een bijgeleverde Android-app. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een foto, de led-flitser inschakelen, tussen muzieknummers wisselen, de smartphone ontgrendelen of naar huis navigeren. Het enige dat je moet doen? De smartphone tegen de armband tikken.

Lees verder na de advertentie.

Haloband: hoe werkt het?

De Haloband beschikt over twee nfc-tags (A & B) die elk een eigen actie kunnen uitvoeren, zowel een enkele als een dubbel tap. Dit betekent dat je in totaal zes acties kunt instellen, zoals tap A, tap A+B of tab A twee keer. Hetzelfde geldt natuurlijk voor B. De twee nfc-tags zitten in de bovenkant van de armband verstopt, waardoor je de telefoon op twee verschillende plekken middels nfc met de Haloband kan verbinden.

haloband2

De armband komt beschikbaar in een reeks aan kleuren (zwart, paars, rood, geel, groen, blauw, wit), is geheel waterdicht en heeft geen batterijen nodig om te werken. De Haloband komt beschikbaar in de maten S, M, L en XL en krijgt een startprijs van 19 dollar. Voor 22 dollar krijg je de keuze uit een kleur. Normaliter kost de Haloband 35 (zwart of wit) of 37 dollar (alle kleuren).

Haloband video

De Haloband is middels Kickstarter te bestellen. Als het financieringsdoel van 10.00 dollar wordt behaald (en dan gaat zeker lukken gezien de afgelopen dagen), krijgen backers hun slimme nfc-armband rond februari 2014.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu