De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Handigste Android-sleutelhanger met standaard kost slechts 10 euro

Gijs Ettes
6 september 2013, 17:11
1 min leestijd
Handigste Android-sleutelhanger met standaard kost slechts 10 euro
dfsg

De Belgen achter de designwebsite Objekten Systems hebben een verdomd handige lederen Android-sleutelhanger uitgebracht, die als standaard dient voor je Android-telefoon. Dit handige accessoire kost je bovendien slechts 9,90 euro. Deze prijs wordt eventueel wel verdubbeld dankzij verzendkosten.

De lederen sleutelhanger heeft op de website van Objecten Systems slechts de simpele naam Keyring, en het handige accessoire is net zo simpel om te gebruiken.  Designer Alain Berteau’s ontwerp neemt namelijk weinig extra ruimte in zodra hij aan je sleutelbos vastzit en is met een simpel vouwtje om te toveren tot een effectieve telefoonstandaard.

Lees verder na de advertentie.

Zoals je op de onderstaande foto kunt zien hoef je bovenste helft van het lederen aanhangsel alleen zo ver in te drukken als voor jouw toestel nodig is. Je Android-telefoon (voor een tablet is hij natuurlijk te klein) is vervolgens in landscape- en portrait-stand prima neer te zetten.

android-sleutelhanger

De gadget is bijvoorbeeld erg handig als je even een filmpje of aflevering van een bepaald programma wilt kijken in de trein. Je hebt je sleutels immers altijd bij je. Als je deze lederen sleutelhanger van Objekten in huis wilt halen, kun je terecht op de website van het bedrijf. Ze werken ook met enkele resellers in Nederland en België samen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu