‘Handleiding Google Nexus 10 gelekt’
Redactie

Dat Google op maandag 29 oktober mogelijk een 10 inch-versie van de Nexus 7 gaat lanceren, is al langer bekend. Het gerucht is weer wat sterker geworden door een gelekte handleiding van de Nexus 10, die door Samsung gefabriceerd zou worden en de codenaam Manta draagt. Dat meldt The Verge op basis van een Koreaanse website. Helaas bevat de Engelstalige handleiding niet echt veel nieuwe informatie, maar de schets van de Nexus 10 lijkt verrassend genoeg erg weinig op de huidige Nexus 7.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Nexus 10 heeft meer rondingen, schijnt een langwerpig stuk metaal of plastic aan de achterkant te hebben en de plaatsing van de volumeknoppen en oplaadpoort is hetzelfde als bij de Galaxy Note 10.1. Volgens de handleiding beschikt de tablet verder over een camera met led-flash aan de achterkant, camera aan de voorkant en een HDMI-uitgang. Het is onduidelijk waar de foto’s precies vandaan komen en hoe echt ze zijn, maar aangezien het Google-evenement zo dichtbij is, nemen we alle geruchten erg serieus.