Hands-on met de LG GT540 Android-telefoon [CES]
Wouter Nijsen

LG GT540LG liet op de CES de LG GT540 zien, bedoeld voor het lage- of middensegment van Android-toestellen. De volledige specificaties zijn op de foto’s hieronder te zien en daarbij blijkt dat het een 3G-toestel betreft met Wi-Fi, een 3 megapixel camera en een FM-radio. De gebruikte Android versie is 2.0 en de interface is licht aangepast met een launch-dock onderin het scherm, zeven homescreens en enkele eigen LG applicaties.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De bediening vindt plaats door middel van twee hardware- en twee touchbuttons die op de voorzijde te vinden zijn. De GT540  is in de kleuren roze, grijs, zwart  en wit verkrijgbaar. LG mikt met dit toestel op een jong publiek, dat voor het eerst een Android-telefoon koopt. Het is nog niet bekend wanneer de GT540 in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Ook in de stand te zien: de LG GW990, een Android-toestel dat meer op een tablet dan op een telefoon leek.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.