De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Hands-on met de Motorola Backflip

Redactie
9 januari 2010, 3:00
1 min leestijd
Hands-on met de Motorola Backflip
backflip klein

Gisteren konden we nog ongestoord foto’s maken van de Motorola Backflip, vandaag had Motorola opeens de regel ingesteld dat fotograferen niet was toegestaan. Je moest maar foto’s van de website halen. Gelukkig vielen er met wat burgerlijke ongehoorzaamheid best wat foto’s te maken. De Backflip van Motorola heeft als opvallend kenmerk het toetsenbord, dat achter het scherm wegklapt zodat de toetsen zichtbaar blijven. Ook opvallend is het touchpad aan de achterkant.

Het kostte nauwelijks tijd om daaraan te wennen: de touchpad werkt net zo makkelijk als een trackball onder het scherm en is eigenlijk nog makkelijker ook omdat je vingers het zicht niet blokkeren. De Backflip komt ook naar Europese landen, waaronder Nederland. Aanvankelijk is nog Android 1.5 gepland maar een update naar 2.1 ligt in het verschiet. Net als bij de Motorola Dext en Cliq is het toestel voorzien van MotoBLUR-interface.

Lees verder na de advertentie.

De Backflip heeft een 5 megapixel camera en verder de gebruikelijke zaken zoals Wi-Fi, GPS, een microUSB-aansluiting en een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm.

Hieronder de foto’s die we op de CES hebben gemaakt:

[flickr]set:72157623045561353[/flickr]

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu