Hands-on met de MSI Android Tablet op CES
Wouter Nijsen

Op de CES zijn tablets helemaal hot. Android weliswaar iets minder, maar dit relatief jonge operating system  kan toch nog op meer dan voldoende belangstelling rekenen. Het combineren van die twee zorgt dan zeker voor voldoende exposure van je nieuwe produkt. MSI is de volgende fabrikant die zich haast een Android-tablet te tonen aan de aanwezige pers en bezoekers. Zoals zo vaak zijn ook hier de exacte specificaties, prijs en releasedatum weer eens onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hieronder zie je een reeks foto’s die Gonny vannacht op de CES heeft gemaakt:
[flickr]set:72157623170003738[/flickr]

msi tablet achterkantDe enige twee zaken die duidelijk zijn is dat het tablet een 10 inch capacitief touchscreen heeft en de processor er eentje van het nieuwe Tegra 2 type is. Deze nieuwe processor van NVIDIA is energiezuiniger dan de Atom- en Snapdragon-chips maar zou evengoed capabel genoeg zijn voor full-HD. Op de MSI Android Tablet die gedemonstreerd werd waren al diverse apps geïnstalleerd die daadwerkelijk bleken te werken, zoals NewsRob en Photoshop.com.

Rest nog de vraag, zitten we wel te wachten op een Android tablet?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.