Hands-on met de Ulysse Nardin Chairman: Android-telefoon van 50.000 dollar

chairmanWaarom 50.000 dollar betalen voor een Android-telefoon met gouden behuizing? Natuurlijk om op te scheppen bij je (Russische) vrienden, maar ook vanwege de technologie: je betaalt voor de kennis van Google die erin verwerkt zit, Android is een open platform en de Chairman is een toestel waar je elke simkaart in kunt stoppen. Revolutionair! We schreven eerder al eens over de Ulysse Nardin Chairman, een Android-telefoon van $50.000 die op Android 2.1 draait. Wie het nog luxer wil hebben koopt het model met ingelegde diamantjes. In een filmpje is te zien wat er nou eigenlijk in de doos zit en waarom je zoveel geld voor een telefoon zou moeten uitgeven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Overtuigend verhaal? Onderstaand filmpje werd gemaakt op de JCK, een horlogebeurs in Las Vegas (Ulysse Nardin is een Zwitserse horlogemaker, dus daar ligt de link met een horlogebeurs).

De eerste 1:30 minuut in het filmpje is de verkoopster aan het woord, daarna kun je zien hoe de Chairman wordt verpakt: in een grote houten kist met ingebouwde speakers en usb-aansluiting.

De Ulysse Nardin Chairman is de duurste Android-telefoon die we tot nu toe zijn tegengekomen. Helaas is er nog geen operator gevonden die het toestel met subsidie voor weinig bij een abonnement wil weggeven. Wie het gewone vergulde exemplaar nog wat te goedkoop vindt kan ook een model met ingelegde diamantjes aanschaffen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.