Google updatet Hangouts-app voor Chrome met Material Design

Redactie
22 mei 2015, 12:24
1 min leestijd
Google updatet Hangouts-app voor Chrome met Material Design

Google heeft de officiële desktop-app van Hangouts die via de Chrome-browser werkt een update gegeven, waardoor het Material Design van Lollipop nu ook voor de app beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe versie van de Hangouts Chrome-app is per direct beschikbaar in de app-winkel van Chrome. De app is herkenbaar aan het ronde Hangouts-icoontje dat je zelf op je bureaublad kunt plaatsen en verslepen. De Hangouts-app werkt als een desktop-app via de Chrome-browser, en is nauw geïntegreerd in Chrome OS. Er is ook een Chrome-plugin van Hangouts, maar deze is niet geüpdatet.

Dit is de nieuwe  Hangouts Chrome-app

hangoutsapp2

De nieuwe app is herkenbaar aan het Material Design, waarbij de bovenste balk dezelfde groene kleur heeft als de Android-variant van Hangouts. Er zijn drie tabbladen beschikbaar: één voor contacten, één voor gesprekken en één voor bellen. Via de ronde actieknop kun je een gesprek beginnen met één persoon of een groep Hangouts-gebruikers.

De nieuwe interface is beschikbaar voor Windows, Mac, Linux en Chrome OS. Boven het Hangouts-icoontje verschijnen je actieve gesprekken, die eveneens van hetzelfde design als de Android-app van Hangouts zijn voorzien.

De geüpdate versie van Hangouts voor Chrome is hier te downloaden.

Laatste nieuws over Hangouts

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu