Placeholder
Wouter Nijsen

Wanneer je een fan bent van de in 1981 opgerichte metal-band Slayer dan mag je de officiële Slayer Android-app niet missen. In de Slayer-app vind je een grote hoeveelheid informatie over deze legendarische metal-band zoals alle albums, een tour-schema, nieuws, foto’s en een heuse fan-wall waar Slayer-fans reacties en foto’s kunnen plaatsen. Ook op multimedia gebied is genoeg te beleven in de Slayer Android-app. Zo kun je samples van alle Slayer-nummers beluisteren en zijn er een flink aantal video’s aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Slayer Android-app heeft verschillende mogelijkheden om informatie te delen met je vrienden. Zo is er een koppeling met Facebook, Twitter en Foursquare en kun je info uit de app versturen via SMS en Email. Naast alle info en multimedia is er tevens een spel-element aan de app toegevoegd. Alles wat je in de Slayer-app doet levert punten op en is bepalend voor je positie in de ranglijst van “Top Users”

De Slayer Android-app is grafisch helemaal in de duistere en sinistere Slayer stijl, al komt dat helaas niet altijd de leesbaarheid ten goede. Een echte must-have-app voor de ware metal-liefhebber en een goed voorbeeld van hoe een fan-app er uit zou kunnen zien. De Slayer Android-app is gratis te downloaden in de Android Market. Direct downloaden kan door het scannen van de QR-code.

Ben je, om wat voor reden dan ook, nog niet bekend met de metal-klanken van Slayer? Check dan onderstaande video.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.