Met je Android-telefoon heb je alles bij je wat je onderweg nodig zou kunnen hebben, ook een mp3-speler. Maar juist dit onderdeel zou volgens sommige berichten op de Motorola Milestone niet geheel probleemloos werken. De muziek zou namelijk zomaar tijdelijk stoppen met afspelen. Een geheugenprobleem is het kennelijk niet, want een herstart van het toestel of het uitschakelen van widgets heeft geen resultaat.

Bij sommige gebruikers openbaart het probleem zich alleen wanneer het toestel overschakelt van 2G naar 3G maar bij anderen stopt de muziek ook spontaan als ze via Wi-Fi verbonden zijn. Overigens lijkt het probleem zich niet tot een bepaalde serie te beperken; de klachten komen namelijk wereldwijd van gebruikers. Via het Motorola-supportforum zijn inmiddels enkele workarounds aangedragen, maar ook die werken niet bij alle gebruikers.

Het is te hopen dat het een softwareprobleem is dat snel via een update verholpen wordt. Heb jij ook mp3-problemen met je Motorola Milestone dan kun je die melden op het supportforum van Google en Motorola.

Via: Androidguys

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.