Heeft de Samsung Galaxy Tab 10.1 limited edition een hardware-probleem?

Wouter Nijsen
27 mei 2011, 21:24
2 min leestijd
Heeft de Samsung Galaxy Tab 10.1 limited edition een hardware-probleem?
Galaxy Tab 101_linited edition_Android

Begin deze maand vond Google I/O plaats en tijdens dit event heeft Google aan maar liefst 5000 bezoekers een limited edition van de Samsung Galaxy Tab 10.1 cadeau gedaan. De Galaxy Tab 10.1 die de bezoekers gratis in ontvangst mochten nemen was voorzien van basic Android Honeycomb en had dus niet de bekende Touchwiz-interface van Samsung aan boord. Ook de kleur van de behuizing van afwijkend ten opzichte van het model dat later voor de gewone sterveling beschikbaar zal zijn. Al met al een aardig gebaar van Google en Samsung. Naar nu blijkt kan zich echter een vervelend hardwareprobleem met dit limited edition tablet voordoen: het glas van het touchscreen laat spontaan los.

Het lijkt er op dat dit veroorzaakt wordt door ondeugdelijke lijm die gebruikt is om het glas op zijn plaats te houden. In eerste instantie leek het om een enkel geval te gaan, maar nadat een redacteur van Android Community het verhaal over zijn eigen tablet publiceerde hebben zich meerdere eigenaren gemeld die eveneens last hebben van loslatend glas op hun limited edition Galaxy Tab 10.1.

Lees verder na de advertentie.

Extra vervelend is dat de klantenservice van Samsung in de VS niets lijkt te willen, of kunnen, doen aan het probleem aangezien het een toestel betreft dat volgens hun niet gemaakt is voor de Amerikaanse markt!

Dear Justin,
Thank you for your inquiry. You have reached Samsung Telecommunications America. This inquiry concerns a model that is not manufactured for use here in the United States.
Unfortunately, Samsung Telecommunications America is unable to provide information, technical support, or repair services for Galaxy tablet 10.1 since this device is not yet available in United States. We do not have the knowledge base or components to provide this service.
Because this inquiry is in relation to a model manufactured for use in another country, please click here and select the appropriate country of support. This will direct you to the main website for that country`s support and provide you with a Contact Us link, located at the bottom of the page. Questions will then be directed to the proper support center for your model phone.
We do apologize for any inconvenience this may cause.
Thank you for your continued interest in Samsung.
Sincerely, Technical Support John

De limited edition van de Samsung Galaxy Tab 10.1 die Google en Samsung samen hebben weggegeven lijkt nu nog het meeste op een prototype in plaats van een productierijp model. Hopelijk lost Samsung het probleem snel op, niet alleen voor de teleurgestelde eigenaren maar ook voordat de Tab 10.1 voor de gewone consument in de winkel ligt.

Via: Android Community

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu